Bieke Timmerman heet u welkom

Bieke Timmerman Fotografie is een pro-actieve klantgerichte en innoverende eenmanszaak. Wij investeren voortdurend in nieuwe technologiën, zowel door middel van bijscholing van de medewerkers als door aanschaf van high-tech materiaal.

We brengen kopers en verkopers bij elkaar via social media, website’s en originele fotoshoots. Door de inzet van deze unieke combinatie bereikt u de grootste doelgroep die bovengemiddeld geïnteresseerd is in uw activiteit of product.

Gespecialiseerd in

Portretfotografie
Communie & Lentefeest
Dierenfotografie
Huwelijksfotografie
Grafisch Ontwerp

Bieke Timmerman

Bieke Timmerman

Photographer & Graphic Designer

Bieke, fotograaf bij Bieke Timmerman Fotografie en mama van 3 stoere zonen, die ondertussen haar topmodellen geworden zijn. Bijna dagelijks staan Broes, Senne en Cas voor de lens, plezier gegarandeerd!

Al van jongs af aan gefascineerd door alles wat met fotografie te maken heeft, werd een langverwachte droom in 2015 eindelijk werkelijkheid: de stap naar zelfstandig fotograaf werd genomen en BTmedia v.o.f. werd opgericht. In 2020 werd de overstap gemaakt naar een eenmanszaak: Bieke Timmerman Fotografie.

Wanneer Bieke fotografeert, leeft en beleeft ze. Portretfotografie is een tak van de fotografie waar ze ondertussen in gespecialiseerd is. Mens of dier vastleggen op de gevoelige plaat, die ene blik, dat ene moment, … die weet ze steeds opnieuw te vinden.

Constante bijscholing is een must, en ook hierin volgt ze haar passie: fotografieworkshops, avondlessen, contacten met collega-fotografen, .... daar houdt ze van!

Je bent dan ook steeds welkom om Bieke, de fotograaf achter de camera, te leren kennen. Een ontspannen sfeer tijdens de shoot staat bij haar absoluut op nr 1!