Newborn

Verwelkom het prachtig moment van nieuw leven met een unieke newborn fotoshoot!
Als gespecialiseerde newborn fotograaf leg ik de tederheid en puurheid van jullie kleintje vast, waardoor deze kostbare momenten voor altijd worden vastgelegd.

Waarom kiezen voor een newborn fotoshoot?
Omdat elk liefdevol detail van die eerste dagen er toe doet. Van de kleine teentjes tot de zachte aanrakingen, elk beeld vertelt een verhaal van liefde en verwondering.

Boek nu jouw fotosessie en creëer blijvende herinneringen aan de eerste kostbare dagen van jullie baby. Neem contact op voor beschikbaarheid en laten we samen iets moois vastleggen dat een leven lang meegaat!

WAAROM EEN NEWBORN SESSIE?
Het is een momentopname van een periode die nooit meer terugkeert. Op vier weken ziet jullie oogappel er al volledig anders uit. De details en kleine kenmerken zijn op dit ogenblik uniek en het is dus letterlijk een ‘once in a lifetime’ moment. Als professionele fotograaf kan ik deze details perfect vastleggen, in het mooiste licht.

HOE LANG OP VOORHAND LEG IK BEST EEN NEWBORN SESSIE VAST?
Het beste moment om een newborn sessie te houden is als uw baby tussen de 3 en 12 dagen oud is. Als de baby wat ouder is, wordt uw baby zich meer bewust van de omgeving en slaapt hij/zij minder diep.
Geef snel hier de bevallingsdatum door, dan kijk ik of ik rond die periode vrij ben. Ik hou altijd voldoende ruimte om de geplande afspraak te kunnen verschuiven, indien de geboortedatum vroeger of later is.

WAT MAG IK VERWACHTEN TIJDENS EEN NEWBORN SESSIE?
Voor een newborn sessie neem ik graag zoveel tijd als nodig, er zit geen tijdsdruk tijdens de shoot en alles verloopt op maat en ritme van jullie baby’tje. Gemiddeld duurt zo’n sessie 2 à 3 uur. De ruimte wordt lekker warm gemaakt en tussendoor mag er gevoed worden, zodat jullie lieveling zo ontspannen mogelijk gefotografeerd kan worden. Daaruit vloeien dan automatisch wel de foto’tjes die we graag willen maken. De veiligheid en het comfort van de pasgeborene is het belangrijkste, daarom zal ik nooit een baby poseren in een ongemakkelijke of onveilige positie. We volgen het tempo van de baby.

WAT MOET IK MEEBRENGEN?
Niets! Mijn stijl is sober en stijlvol. met een minimum aan props gaat de aandacht op de foto volledig naar je baby. Wraps, haarbandjes, mutsjes, beertjes, .. heb ik zelf liggen. Als je graag toch iets specifieks mee op de foto wil, of een bepaald kledingstuk, kan dit uiteraard wel op vraag.

MAG BROERTJE OF ZUSJE MEE OP DE FOTO?
Dat mag zeker! Na de fotosessie neem ik daar graag even de tijd voor. Zorg wel dat broer of zus voldoende afleiding heeft tijdens de newborn sessie. Desnoods brengen jullie iemand mee om op hem/haar te passen, zodat jullie volop kunnen genieten van dit unieke moment.